Ons Zorgaanbod

4 september 2017

Start
Ons team
Ons Zorgaanbod
Onze unieke diensten
Contact
Nieuws
Ervaringen
Vakantiebegeleiding

 

De diensten die IntegraalZorg biedt, worden helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt ons inschakelen na bijvoorbeeld een operatie of bij (langdurige) ziekte, bij psychische problemen zoals dementie, maar ook voor aanvullende zorg als bestaande zorg niet toereikend is.

24-uurs thuiszorg, verpleging en verzorging

Soms is er dag en nacht behoefte aan verzorging of verpleging; aan iemand die 24 uur per dag voor u beschikbaar is. Dan is het prettig om te weten dat Integraalzorg voor 24 uur per dag, indien nodig 7 dagen per week, een zorgverlener voor u heeft die de zorg van u overneemt. Een zorgverlener die u vertrouwt en waar u op kunt bouwen. Klik op 'Onze unieke diensten' voor meer informatie over 24-uurszorg.

Nachtzorg

's Nachts alleen zijn, angstig worden, niet meer alleen kunnen zorgen voor uw partner. Nachtzorg kan dan de oplossing zijn. Er is dan een zorgverlener bij u aanwezig waar u een beroep op kunt doen. Nachtzorg kan flexibel worden ingezet. IntegraalZorg stemt de tijden af op uw behoefte.

Ouderenzorg en begeleiding

Ouderen die niet alleen kunnen zijn en behoefte hebben aan zorg, kunnen gebruik maken van onze diensten, zelfs 24 uur per etmaal. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven wonen.

IntegraalZorg is meer dan zorg alleen; wij helpen u ook met de dagelijkse huishoudelijke bezigheden zoals boodschappen doen, maaltijden bereiden en samen eten, een boek voorlezen, maar vooral ook naar uw verhaal luisteren.

Begeleiding bij activiteiten zoals bezoek aan uw arts, wandelen, winkelen, musea- of theaterbezoek, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Palliatieve en terminale thuiszorg

IntegraalZorg is gespecialiseerd in palliatieve en terminale thuiszorg. Wij begrijpen het wanneer u in uw vertrouwde omgeving wilt blijven. U en uw omgeving kunnen bouwen op een vast team van verzorgenden en verpleegkundigen. Zij zijn volledig op de hoogte van uw situatie en gericht op uw comfort. Daarbij zijn uw wensen het uitgangspunt.

Verschil palliatieve en terminale fase

De termen palliatief en terminaal worden vaak door elkaar gebruikt. Maar er is zeker een verschil:

  • De palliatieve fase is de fase in het ziekteproces wanneer blijkt dat genezen niet meer mogelijk is.
  • De terminale fase verwijst naar het laatste deel van de palliatieve fase, de kenmerken van het sterven worden zichtbaar en onafwendbaar. De verwachting is dat men binnen afzienbare tijd zal komen te overlijden.

Ook in deze laatste fase zorgt IntegraalZorg met aandacht voor u.

Ontlasting mantelzorg

In onze samenleving wordt er steeds meer een beroep gedaan op mantelzorgers en dat kan leiden tot een behoorlijke overbelasting. Bent u mantelzorger, en hebt u behoefte om ontlast te worden? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Zorgadvies

IntegraalZorg  adviseert u graag over de zorg die het beste bij u past.

Hierbij kunt u denken aan het regelen van eventuele aanpassingen in huis, het informeren over vergoedingen van de kosten en het onderhouden van de contacten met de verschillende instanties.

Bij IntegraalZorg  kunt u erop vertrouwen, dat we met al uw persoonlijke gegevens en privacy zorgvuldig omgaan.

   
   
   
   
     

Start

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 5 mei 2016